Rólunk

A VITACOOL Prémium Kft.  gyártja a  sokak által kedvelt EVERY DAY üdítőital-családot.

Császártöltési gyártóüzemünk  több  mint 20 éve a térség egyik legdinamikusabban fejlődő vállalkozása.  Folyamatosan bővülő termékpalettánk  követi az aktuális trendeket, miközben  fogyasztóink igényeinek   szeretnénk minden téren megfelelni.  Társaságunk automatizált PET palack fúvó üzemében évente több millió palackot gyártunk, melyekbe 22 ízben töltünk szénsavas és szénsavmentes üdítőitalokat.

Modern technológiai hátterünknek köszönhetően többfunkciós gyártósorunkon  0,2 literestől  2,5 literes   űrtartalomig   PET, ill.  üveges  palackokat  tudunk tölteni. A  termékek zárása lehet műanyag csavarzáras, sportkupakos, dugós, pilver- és koronazáras. Papírcímkét, vagy  zsugorcímkét ( sleeve)  használunk,  zsugorba,  kartonba, vagy tálcára csomagoljuk a  késztermékeket.

Saját márkás termékek esetén a legjobb kombinációt  próbáljuk  biztosítani a bérgyártó  kreativitásának  és lehetőségeinknek a figyelembevételével.

  

 A VITACOOL Prémium Kft. minőség- és élelmiszerbiztonsági politikája

 A VITACOOL Prémium Kft. célja, hogy az előállított áruk  illetve szolgáltatások   megrendelőink   elvárásait maximálisan kielégítsék.

A megfelelő minőséget a HACCP ( MSZ EN ISO 9001:2015, MSZ EN ISO 22000:2005 )  minőségbiztosítási rendszer alkalmazása szavatolja.

A termelés során a következő mottót tartjuk szem előtt:

„Mi lehet jobb annál, mint szeretni, amit csinálunk, és tudni, hogy annak értéke is van!” / Katherine Graham/

Minőség és élelmiszerbiztonsági politikánk alapvető céljai :

–     MSZ EN ISO 9001:2015 és az MSZ EN ISO 22000:2005 szabványoknak megfelelő integrált irányítási rendszer alkalmazása. A rendszer működésének hatékonyságát folyamatosan ellenőrizzük, értékeljük, szükség esetén megtesszük a helyesbítő intézkedéseket, ezzel is biztosítva a folyamatos fejlesztést.

–      A minőség és élelmiszerbiztonság központú munka igényét valamennyi munkavállalónkra kiterjesztjük és fokozatos, lépcsőzetes képzéssel vezetjük be. Minden egyes munkakör betöltésének alapvető feltétele ezen elvárások betartása, melyhez biztosítjuk a munkatársaink számára a fejlődés lehetőségét.

–      Alapkövetelménynek tekintjük, hogy egyénileg és csoportosan is kiküszöböljük a munkafolyamatok hibáit, mellyel megelőzhetőek a termékkel és szolgáltatással kapcsolatos problémák.

–      A hatékony vevőkapcsolat kialakításához informatikai rendszerünket fejlesztjük annak érdekében, hogy pontos, naprakész, követhető és dokumentált tevékenységek által biztosítsuk a munka

feltételeit.

–      A minőségi és élelmiszerbiztonsági politikánkat a beszállítóink, valamint alvállalkozóink felé is kommunikáljuk és elvárjuk ezen szemlélet betartását.

–      A vállalkozásunk a működés során figyelembe veszi a megrendelői igényeken túl a dolgozói igényeket, a jogszabályi követelményeket és az egyéb érdekelt felek elvárásait is.

„Ha meg tudod álmodni, meg is tudod csinálni